Cum se filmeaza desktop-ul

Acest lucru se face nu ajutorul unui program numit Camtasia Studio pe care il puteti downloada de  aici

Dupa ce ati downloadat programul in instalati si il deschideti.

Acum pentru a filma desktop-ul apasam pe Record the screen si va va aparea asa:

 

Acum selectati zona care vreti sa o filmati si daca vreti sa fie cu sunet.Dupa ce ati facut toate setarile apasati pe butonul rec si in 3 secude va incepe sa se filmeze desktop-ul.

Pentru a opri filmarea apasati pe program din taskbar(bara de la ceas)si va aparea un chenar unde puteti sa puneti pauza sau sa opriti filmarea.

7 thoughts on “Cum se filmeaza desktop-ul

  1. Salut, sa inteleg ca, se misca greu ceea ce ai filmat???
    Atunci te intreb ceva:
    1.Driverle de la placa video le ai instalate?
    2.Ceva codecuri pentru filme ai?
    3.Cu ce program incerci sa te uiti la ce ai filmat?

    Astept raspuns…sa te pot ajuta 🙂

  2. Sal all,am o mare problema care ma dispera,am Hypercam 2 cracuit shi filmeaza totul O.K.,dar cand redau cu orice player un film din pc in fereastra unde reda filmul el inrehistreaza ecranul negru,shi culmea e ca mai inainte a mers,a filmat tot shi de pe net shi filme din pc dar de la un timp nu mai vrea,sa fie ceva in conflict,sau codecuri ?daca poate cineva sa ma ajute e cel mai tare ptr.ca nimeni pana acum nu m-a lamurit

  3. Salut pe toata lumea.Am o problema de ani de zile,cand vreau sa filmez desktop-ul cu orice soft merge f.bine inclusiv sunetul,dardaca vreau sa pun un film redat cu orice fel de player intr-o fereastra mica pe ecran,se filmeaza restul ecranului iar fereastra playerului ramane neagra.Care sa fie cauza?am redat un film cu quick time shi atunci se i\filmeaza ecranul corect cu tot cu fereastra in care ruleaza filmul,numai ca nu pot reda toate filmele cu quick time,ma poate ajuta cineva ?

    • CEL MAI PRACTIC SOFT DE FILMAT DESKTOPUL ME SE PARE HYPER CAM 2,REGLEZI IN CE FORMAT VREI SA-TI SALVEZE SHI CU CE COMPRESIE,SELECTEZI O ANUME ZONA DIN ECRAN…..ETC,SHI LA SUNET SE POATE RENUNTA TOTAL SAU IL COMPRIMI CAT VREI,DECI E SUPER SOFTUL

Leave a comment